Bondage guide og råd

24 juli 2018
Anders Lundtang Hansen
Bondage guide og råd

Er du også blevet tændt på tanken om at implementere lidt bondage i sexlivet?

Det kan være i mindre omfang, hvor man lige vil forsøge sig frem og se, om det er noget, der passer til ens sexliv, eller også er man nået til et punkt i ens sexopfattelse, at man ved, at bondage er den rette vej frem for en, og så vil man gerne være på sikker grund, når man bevæger sig ind i en verden, som udefra godt kan virke en anelse farlig og intimiderende.

Lad os lige understrege med det samme, at der intet farligt er i at tilvælge bondage, sepcielt ikke, når man gør sig sine forholdsregler og benytter det bedste materiale på markedet og gør det sammen med nogle personer, man føler sig tryg ved.

Den “farlige” opfattelse hænger måske sammen med, at noget af det pirrende og spændende ved bondage er uvidenheden om, hvad der sker om lidt, og hvad partneren finder på med smæk, kneb og knob med reb og andre drillende elementer, og ofte har man ikke mulighed for at modsætte sig disse forslag, da man – netop – er bundet på hænder og fødder og måske har noget i munden, der gør, at man ikke kan sige fra.

Derfor kommer vi lige med en lille bondage guide med nogle tips ovenpå, så det ikke ender uheldigt, hvis ovenstående beskrivelse kan virke en anelse afskrækkende – når det modsatte gerne skulle være tilfældet.

Som det første skal man huske at kunne give udtryk med enten ord eller fagter, at man ikke ønsker at gå videre eller fortsætte oplevelsen. En slags “sikkerhedsord eller -fagter”, for man kan måske utilsigtet komme til at ende i en ubehagelig position, så man er nødt til at stoppe akten.

Apropos utilsigtede hændelser, så skal man også læse vejledningen og sætte sig ind i brugen af de elementer, man vælger at benytte ved bondage, så man ikke ender i uheldige episoder, fordi man ikke havde sat sig ind i brugen af dem.

Du kan læse en mere detaljerig guide her: https://lovebuddy.dk/bondage-guide-knuder-knob-pirrings-bryst-bondage/ 

Men ellers må du have held og lykke med din seksuelle oplevelse – det er slet ikke farligt, tværtimod.