Find ud af, hvad sexologens yndlingslegetøj er

22 september 2017
Emilie Ann Jacobsen
Find ud af, hvad sexologens yndlingslegetøj er

En, der arbejder med sex til daglig, må have et stort kendskab til, hvad der er det bedste sexlegetøj på markedet netop nu. Hvis du gerne vil høre, hvad sexologen Maj Wismanns yndlingslegetøj er, kan du med fordel læse med her. Hun gav nemlig et interview til Femina om emnet. Der fortalte hun blandt andet, at noget af det, som hun foretrækker, at man køber i en sexshop, er det flotte og elegante sexlegetøj. Det skal være noget, der er blødt at røre ved og har nogle flotte farver. Det kan for eksempel være til en klitorisvibrator. 

Hun siger, at det er vigtigt at vælge en, hvor det er muligt at skrue den ned på en meget lav styrke. For mange kvinder er det nemlig for meget med en vibrator med høj styrke – og mange vibratorer bliver alt for kraftig for mange kvinder. Hvis du leder efter en god klitorisvibrator i et lækkert design, kan det være en god ide for dig at se på hjemmesiden belugi.dk. De har Nordens største udvalg af sexlegetøj og dermed også rigtig mange forskellige klitorisvibratorer. 

Der er mange kvinder, der synes, at det er lidt pinligt at have en vibrator, fortæller sexologen. Det kan derfor være, at du også er lidt pinlig over at bestille den hjem til din adresse. Det behøver du dog ikke at være, når du handler hos belugi.dk. Der er alle pakkerne nemlig fuldstændig neutrale. Det gør, at det ikke er muligt at se, at den kommer fra et firma, der sælger sexlegetøj. Den er også i en helt anonym emballage, så det ikke er muligt at se. Du behøver altså ikke at være pinlig over, om postbuddet måske kan gætte, hvad der er  indeni. Det vil han eller hun langt fra kunne. Det kan ofte være et af de største problemer for kvinder: hvordan de skal købe sexlegetøj, uden at andre opdager det.